Om Frøken Ernæring

Calories make my day!
Jeg kan ikke finde på et bedre udtryk til at beskrive min dagligdag.

Jeg har de sidste 10 år arbejdet inden for ernæring, både med overvægtige og undervægtige. Jeg har altid været meget interesseret i at forstå de behov som undervægtige oplever, da der er mange vigtige  mekanismer der kan påvirke, og det er en større udfordring end man lige skulle tro,  at tage på i vægt. Jeg har primært erfaring inden for sygehuse, så hvis du læser med her, så er alt baseret på videnskab og ikke noget jeg finder på.

Jeg har uddannet mig både på Københavns Universitet og udlandet inden for ernæring, og har derfor en baggrundsviden som jeg godt kan lide at omsætte til praksis. Hvis du vil læse mere om mig: Min Linkedin-profil.

Jeg er ikke den store kok, men jeg kan godt lide at lave mad og at spise mad, og er ikke forskrækket for at prøve noget nyt. Jeg kan ikke lide ekstreme diæter, men mere en hverdag hvor det hele går op i en højere enhed.

God fornøjelse!